Söker du efter en riktigt duktig redovisningsekonom?

Då har du inte bara kommit till en av alla de åtskilliga redovisningsekonomer som finns runt om i Sverige, utan till Sveriges mest moderna och nytänkande redovisningsbyrå. Hos Bokoredo jobbar konsulter som kan hjälpa dig och ditt företag med all ekonomisk administration, såsom t.ex. löpande bokföring, löner, deklarationer, årsredovisningar och rådgivning.

Att välja den person som skall ha hand om ens bolags ekonomi är ett stort beslut, och ofta är det många aspekter som väger in. Priset är såklart en hygienfaktor, för vem vill betala onödiga tusenlappar varje månad? Men det är så mycket mer som avgör! Hur fungerar den personliga kemin? Känner du förtroende för redovisningskonsulten? Vilka typer av tjänster erbjuder den, och hur modernt jobbar företaget? Trots att det var många år sedan den första smarta telefonen kom, tvingar fortfarande många byråer dess kunder att fysiskt frakta material till byråns kontor, via post eller promenad. Helt galet tycker vi då det tar onödig tid från dig som kund. Vi tycker nämligen inte bara att det är dina pengar som ska sparas, utan även din tid.

Hos oss på Bokoredo tycker vi inte att man ska behöva kompromissa mellan kvalitet och pris! Vi tycker att det är självklart att man idag ska kunna ha en riktig schysst och nära dialog med sin byrå utan att det behöver kosta skjortan. Hos oss får man alltid en personlig ekonom, och därtill alla de smidiga tjänster som man får som kund hos Bokoredo, såsom att skicka in material med app, och molnbaserad bokföring.

Genom att välja att låta Bokoredo sköta ditt företags ekonomi så får du:

  • Personlig redovisningskonsult
  • Skicka in material digitalt med app & webb
  • Molnbaserad bokföring
  • Prisgaranti

Vi sänker dina bokföringskostnader - Testa oss!

Antal löner per månad

Antal fakturor per månad

Antal kvitton per månad (om företagskort)

kr/mån

x

Om våra redovisningskonsulter

Samtliga redovisningskonsulter som jobbar på Bokoredo har många års erfarenhet av löpande bokföring och rådgivning. De flesta kommer från någon av de stora redovisningsfirmorna i Sverige, men tröttnade på det ofta förlegade sättet man fortfarande jobbar på runtom landet. Hos oss får konsulterna lägga fokus på rådgivning och mer utmanande företagsekonomiska frågor istället för löpande bokföringsarbete. Mellan oss på våra kontor i Stockholm och Göteborg finns det därför få situationer, branscher eller händelser vi inte varit med om tidigare. Genom mycket god grundkunskap inom företagsekonomi och bokföringsarbete kan din personliga konsult i de flesta fall direkt svara på dina frågor. I de fall tveksamhet råder tror vi i Bokoredo på god internkommunikation, och kan oftast snabbt råda bot på de mest komplicerade frågorna när vi snabbt fått stämma av internt.

Testa oss!