kontakta mig

Enkel och prisvärd lönehantering och outsourcing av löner

Bokoredo är en modern och nytänkande redovisningsbyrå med kunniga och proffsiga löneadministratörer. Vi tror på personlig service, och hos oss får du alltid en dedikerad konsult oavsett om vi gör ett dussin löner eller hundratals. När du väljer att anlita våra professionella löneadministratörer är du garanterad ett proffsigt bemötande, smarta system, djupgående kunskaper kring löneadministration och riktigt hög kvalitet till fördelaktiga priser.

Vad kostar en riktigt bra löneadministratör?

74

Antal löner per månad

NEJ
JA

Utläggshantering

NEJ
JA

Kollektivavtal

Sveriges mest kompletta lönetjänst för outsourcing av löner

Digitala system

För oss är det viktigt att erbjuda moderna och stabila lösningar till våra kunder. Vi jobbar därför endast i molnlösningar som Hogia och Fortnox samt egenutvecklad IT så vi kan erbjuda en smidig hantering av tider, avvikelser och attest. Självklart anpassar vi oss alltid efter dina behov, då vi vet att behoven ofta skiljer sig från företag till företag. Tillsammans skapar vi den smartaste lösningen för just ert företags lönehantering

Personlig service

De flesta företagare vet att det snabbt kan bli krångligt att hålla reda på alla regler kring semester, föräldraledighet, VAB och flextider. Lägg därtill hantering av olika kollektivavtal, nya myndighetskrav, reseräkningar och tidrapporter så är det lätt att bli osäker på vad som gäller. Och tyvärr skapar misstag i löneberäkning inte bara adminsitrativa problem, utan även missnöje bland anställda. Och lägg därtill de ofta betydande extrakostnader som kan tillkomma. När våra seniora lönekonsulter hjälper ditt företag blir hela löneadministrationen lekande lätt, och du kan fokusera på annat.

När du som är löneansvarig på ett företag anlitar oss så vet du att rådgivning är en självklar del av den tjänst du investerar i. Vårt avtal innebär att du får en dedikerad, personlig lönekonsult som kan bistå med rapporter gällande semesterskulder, lönestatistik inför en lönerevision, rådgivning och hantering av pensionsförsäkringar för medarbetarna samt mycket annat. Bokoredos lönekonsulter erbjuder helt enkelt en personlig service av hög klass. Konsulten är alltid uppdaterad på aktuella lagar och avtal, och fungerar även som kontaktperson för bolagets anställda och svarar exempelvis på frågor kring lönespecifikationer, semesterår och förskottssemester. Detta skapar trygghet för alla medarbetare som alltid har någon att vända sig till.

Fast pris per lön

Vi tar ett fast pris per lönespecifikation och månad, där allt som krävs för att rätt person ska få rätt lön ingår. Det innefattar att registrera nyanställda, kontrollera avvikelser, beräkna retrolön, göra slutlön mm. Vi har en tydlig prismodell där vi tar betalt per timme för övriga tjänster som t. ex. administration av tjänstepensioner, arbetsgivarintyg och kontakt med myndigheter. Genom outsourcing av lönerna sitter vi inte på plats hos er och jobbar, varpå det blir högre kvalitet till lägre kostnad.

Vill du ha enklare lönehantering?

Kontakta oss så går vi igenom hur vi kan både få ner kostnaden samt tiden det tar för dig att ordna ditt företags löner.

Ja, fixa mina löner!