Letar du efter en proffsig löneadministratör?

Då har du kommit helt rätt! Bokoredo är en modern och nytänkande byrå med kunniga och proffsiga löneadministratörer. Vi hjälper dig som entreprenör till en smidigare vardag genom att ta hand om löneadministrationen i ditt företag.

Löner är en viktig del av företaget

I många bolag är medarbetarnas lön den största och viktigaste kostnaden. Det är trots allt så att de anställda har en avgörande roll för att företaget ska kunna utvecklas. Att de får rätt lön i rätt tid är A och O för ett företag som ska fungera optimalt.

De flesta företagare vet dock att det snabbt kan bli krångligt att hålla reda på alla regler kring semester, föräldraledighet, VAB och flextider. Lägg därtill hantering av olika kollektivavtal, reseräkningar och tidrapporter så är det lätt att bli osäker på vad som gäller.

Misstag i beräkning och hantering av lön skapar inte bara missnöje bland anställda. Det är ett faktum att en liten felmarginal vid hantering av avvikelser kan skapa betydande extrakostnader. Låt därför våra seniora lönekonsulter hjälpa ditt företag med proffsig löneadministration.

Våra proffsiga löneadministratörer hjälper ditt företag med:

  • Företagets löpande lönehantering
  • Utbetalningar till medarbetarna
  • Rådgivning och hantering av pensionsförsäkringar för medarbetarna
  • Kontrolluppgifter inför redovisning och deklaration

Fördelar med att anlita en löneadministratör:

  • Du sparar tid. Denna kan du lägga på det du gör bäst, att sälja den produkt eller tjänst som ditt företag är experter på.
  • Du missar inga viktiga datum. De anställda får sina löner i rätt tid.
  • Du kan vara säker på att lönehanteringen fungerar optimalt. Allt är i sin ordning för myndigheter och bokföring.  
  • Du har alltid någon att vända dig till vid frågor. Din personliga löneadministratör svarar gladeligen på dina funderingar.

Beprövade och moderna molnlösningar

Vi på Bokoredo har en egen löneavdelning. Här arbetar konsulter med bred erfarenhet från olika verksamhetstyper och lönearter.

För oss är det viktigt att erbjuda moderna lösningar till våra kunder. Vi jobbar därför i beprövade och moderna molnlösningar som Hogia och Fortnox samt egenutvecklad IT. Självklart anpassar vi oss alltid efter dina behov. Tillsammans skapar vi den smartaste lösningen för just ert företag. Bland våra kunder finns såväl små som stora företag. Vi välkomnar alla som söker kunniga löneadministratörer.

Löneadministratören som kontaktperson och rådgivare

Myndigheternas regler för löneadministration förändras med jämna mellanrum. Bokoredos lönekonsulter är självklart uppdaterade på aktuella lagar och avtal. De fungerar också som kontaktpersoner för bolagets anställda och svarar exempelvis på frågor kring lönespecifikationer, semesterår och förskottssemester. Detta skapar trygghet för alla medarbetare.

När du som är löneansvarig på ett företag anlitar oss så vet du att rådgivning är en självklar del av den tjänst du investerar i. Vårt avtal innebär att du får en dedikerad, personlig lönekonsult som kan bistå med rapporter gällande semesterskulder, lönestatistik inför en lönerevision och mycket annat.

Bokoredo som det självklara valet

När du väljer att anlita våra professionella löneadministratörer är du garanterad ett proffsigt bemötande, djupgående kunskaper kring löneadministration och riktigt hög kvalitet till fördelaktiga priser.

Bokoredo är helt enkelt det trygga valet för varje företagare som vill driva framgångsrika bolag med optimal effektivitet och standard. Välkommen att kontakta oss för att få veta mer, redan idag.

 

Vill du ha enklare lönehantering?

Kontakta oss så går vi igenom hur vi kan både få ner kostnaden samt tiden det tar för dig att ordna ditt företags löner.

Ja, fixa mina löner!