Så blev Bokoredo Sveriges smartaste redovisningsbyrå

Vi på Bokoredo tyckte att priset för löpande bokföring och redovisning länge har varit alldeles för högt hos Sveriges redovisningsbyråer. Även för mindre företag med ett ganska begränsat antal verifikationer och anställda hamnar kostnaden för bokföring ofta på flera tusenlappar varje månad. Pengar som vi är övertygade om kan göra mycket mer nytta på andra håll i företaget.

Därför grundade vi Bokoredo som en redovisningsbyrå i Stockholm under våren 2013 och vår filosofi är enkel; Bokoredo ska förenkla vardagen för alla småföretagare genom att erbjuda smarta bokföringstjänster till marknadens lägsta pris. Bokoredo är det självklara valet för företagare som vill lägga fokus på sin kärnverksamhet och lägga ut den löpande bokföringen och redovisningen. Hos Bokoredo kan du känna dig trygg med att vi tar hand om företagets alla ekonomifunktioner såsom löpande bokföring, bokslut, inkomstdeklarationer, årsredovisning, skatter, moms och kvalificerad rådgivning kring företagsekonomiska frågor.

Bli kund hos Sveriges smartaste redovisningsbyrå? KONTAKTA OSS

Varje månad skickar ni in företagets kvitton och fakturor till oss via digitala lösningar och får därefter en enkel och lättförståelig rapport med information om hur det gått för företaget inklusive hur mycket som företaget ska betala i skatt för den gångna perioden. På så sätt kan man säga att Bokoredo är precis som alla andra redovisningsbyråer; ni skickar in kvitton och fakturor, och vi gör jobbet. Men vi på Bokoredo skiljer oss ändå från andra redovisningsbyråer – priset är billigare, och tjänsten är enklare.

Med andra ord tar vi inte bara hand om ditt företags ekonomi, vi förbättrar den.

Mission:

Erbjuda små och mellanstora företag marknadens mest kvalitativa och moderna bokföringstjänster med oslagbar kundupplevelse till marknadens lägsta kostnad.

Vision:

Förenkla vardagen för alla småföretagare.

Affärsidé:

”Bokoredos affärsidé är att genom ett ständigt kostnadsfokus och en effektiv process vara Sveriges smartaste redovisningsbyrå med marknadens garanterat lägsta pris, som hjälper företag att spara pengar på sin bokföring och redovisning och därigenom höja lönsamheten.”

Intresserad av våra tjänster?

Vi på Bokoredo står redo med våra redovisningstjänster och redovisningsekonomer. Tveka inte att höra av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Fixa min bokföring nu!