Nöjd kund hos Bokoredo
Dentme

Noel Abdayem, Grundare och VD

"Vi har varit kunder hos Bokoredo sedan starten och är väldigt nöjda. Att kunna sköta hela sin bokföring digitalt och få tydlig rapportering är väldigt uppskattat. Bokoredo gör det lilla extra och finns alltid där om vi har några frågor eller funderingar. Vi kan även intyga att Bokoredo debiterar ett lågt pris precis som utlovat, utan att dra ut på timmarna."

KR distribution låter bokoredo sköta all bokföring
KR distribution

Alexander Mata, Grundare

"Vi säljer konstnärsmaterial, kläder och skor via både våra fysiska butiker och webbshop. Som vän av ordning är det viktigt för mig med kontroll och kontinuerlig uppföljning. Tack vare Bokoredos digitala redovisning kan jag få just den koll jag behöver, samtidigt som bokföringen sköts smidigt. Bokoredo är personliga, flexibla och har även uppmuntrat till effektiviseringar i våra interna system, något som uppskattats väldigt!"

Nöjd kund hos Bokoredo redovisningsbyrå
7 Trappor utan hiss

Viktor Olsson, VD

Vi är en modern flyttfirma i Stockholm som har höga krav på vår bokföring. I vår bransch kan det nämligen vara ganska mycket strul med löner, utlägg och kvitton. Därför är det viktigt med en redovisningsbyrå som hjälper oss att strukturera vissa aspekter av vår administration, samtidigt som de är flexibla nog att anpassa sig efter våra behov. Bokoredo har just bägge dessa sidor; struktur och flexibilitet, och samarbetet känns klockrent.

Nividas låter Bokoredo sköta all bokföring
Nividas

Axel jacobsson, Grundare

"Nividas tillverkar designade glasögon till rimliga priser. Vi grundades med idén att man vill kunna variera glasögon, för olika tillfällen och beroende på humör, och därmed ska det inte kosta skjortan. För oss som tillväxtbolag är det viktigt att ha en redovisningskonsult som hanterar all löpande bokföring på ett modernt sätt, då vi själva gillar att ligga i framkant i sättet på vilket vi jobbar. Men det är också viktigt att modern teknologi inte ger avkall på den personliga dialog vi vill kunna ha med vår redovisningskonsult och möjligheten att kunna ställa snabba frågor. Bokoredo matchar väl våra krav och levererar hög kvalité i kombination med en attraktiv kostnadsbild."

Karosslack är experter på att fixa din bil!
Karosslack

Jonas Widell, VD

"Vi på Stockholms Karosslack har i snart 40 år reparerat bilar. För ett tag sedan var vi mitt i en generationsväxling och hela företaget skulle moderniseras. Då föll det sig naturligt att anlita en modern redovisningsbyrå med lika höga ambitioner som vi har. Valet har visat sig vara ett lyckokast. Med Bokoredos moderna sätt att arbeta kan vi se varifrån intäkterna kommer och var kostnaderna finns, oavsett vilket verksamhetsområde det gäller. Vi känner oss helt trygga i vårt samarbete med dem. Att priserna är konkurrenskraftiga betraktar vi snarast som en bonus."