Bokföring & Redovisning 495:-

Vi har ett marknadsledande pris på allt som ingår i en heltäckande redovisningstjänst: löpande bokföring, en dedikerad konsult, avstämning av bank, deklarering, tydliga rapporter samt svar på de frågor du kan tänkas ha på ditt företags dagliga verksamhet.

Årsavslut Fastpris

När året är slut gör vi bolagets bokslut & årsredovisning. Har ditt bolag en revisor sköter vi all dialog med denne och levererar digitala bokslutspärmar klara för påskrift. Annars ansvarar vi för allt fram t.o.m inlämning av årsredovisning till Bolagsverket.

Rådgivning Från 595:-

Vi kan det mesta om att driva företag och erbjuder kvalicerad rådgivning i de frågeställningar som kan uppstå i en verksamhet. Skulle dina behov ligga utanför vårt kompetensområde har vi även nära samarbeten med såväl skattejurister som revisionsbyråer.

Hos Bokoredo betalar du endast 495 SEK per timme för all löpande bokföring och redovisning. Vårt låga timpris tillsammans med vår effektiva process gör att vi kan lova marknadens lägsta kostnad för kvalitativ och smidig redovisning. För nya kunder som haft en tidigare byrå har vi lyckats sänka den månatliga kostnaden med ända upp till 50 %. Hur mycket vi lyckas sänka just ditt företags kostnad beror såklart på vad du betalat tidigare, men vi vågar lova en prissänkning jämfört med alla andra auktoriserade redovisningsbyråer. För bokslut och upprättande av årsredovisning har vi fast pris, och för rådgivning gäller en timkostnad om endast 595 SEK. Vi tar en startkostnad om 990 SEK per månad.

Kontakta oss
Låter det otroligt? Testa oss!

Vi sänker dina bokföringskostnader

5

Antal löner per månad

20

Antal fakturor per månad

50

Antal kvitton per månad

Stäng