Söker du efter en riktigt duktig redovisningsekonom?

Då har du inte bara kommit till en av alla de åtskilliga redovisningsekonomer som finns runt om i Sverige, utan till Sveriges mest moderna och nytänkande redovisningsbyrå. Hos Bokoredo jobbar konsulter som kan hjälpa dig och ditt företag med all ekonomisk administration, såsom t.ex. löpande bokföring, löner, deklarationer, årsredovisningar och rådgivning.

Att välja den person som skall ha hand om ens bolags ekonomi är ett stort beslut, och ofta är det många aspekter som väger in. Priset är såklart en hygienfaktor, för vem vill betala onödiga tusenlappar varje månad? Men det är så mycket mer som avgör! Hur fungerar den personliga kemin? Känner du förtroende för redovisningskonsulten? Vilka typer av tjänster erbjuder den, och hur modernt jobbar företaget? Trots att det var många år sedan den första smarta telefonen kom, tvingar fortfarande många byråer dess kunder att fysiskt frakta material till byråns kontor, via post eller promenad. Helt galet tycker vi då det tar onödig tid från dig som kund. Vi tycker nämligen inte bara att det är dina pengar som ska sparas, utan även din tid.

Hos oss på Bokoredo tycker vi inte att man ska behöva kompromissa mellan kvalitet och pris! Vi tycker att det är självklart att man idag ska kunna ha en riktig schysst och nära dialog med sin byrå utan att det behöver kosta skjortan. Hos oss får man alltid en personlig ekonom, och därtill alla de smidiga tjänster som man får som kund hos Bokoredo, såsom att skicka in material med app, och molnbaserad bokföring.

Vill du få billigare och smidigare redovisning?

I så fall är ett förutsättningslöst möte är en bra start där vi kan berätta mer om hur det är att ha en redovisningsekonom från Bokoredo.

Jag vill höra mer om era redovisningslösningar!