Du jobbar på ditt sätt

Att vara kund hos Bokoredo är enkelt – vi sköter din bokföring digitalt och till ett riktigt lågt pris. Du driver ditt företag som du önskar, och vi fixar passande system utifrån dina förutsättningar. Önskar du skapa dina fakturor direkt i våra system så går det toppen, och vill du hellre fortsätta göra dem tex som pdf:er så går det också bra. Beroende på bolagets storlek kan du även välja att slippa ta emot post eller låta oss sköta betalningar av företagets leverantörsfakturor. Hur du än väljer att göra skickar du därefter in allt material enkelt med vår app i mobilen, och sen gör vi resten. Enklare kan det inte bli!

Har en egen redovisningskonsult

Hos Bokoredo har du alltid en dedikerad redovisningskonsult som har full koll på ditt bolag. Din redovisningskonsult är ditt bollplank för företagets ekonomiska frågor, och trots att vi är helt digitala i hanteringen av ditt bolags ekonomi, är vi i allra högsta grad personliga när det kommer till vår relation med dig som kund. Du ska alltid känna att du kan kontakta din redovisningskonsult och få svar på alla de där frågorna som dyker upp, utan att det kostar extra. Vi finns tillhands både på mail, telefon eller över en kaffe. Det tycker vi helt enkelt är så det ska fungera hos en riktigt bra redovisningsbyrå.

Får stenkoll på siffrorna

Som kund hos Bokoredo får du varje månad en snygg och lättöverskådlig rapport med all nödvändig information om ditt bolags ekonomiska status; resultaträkning, balansräkning, kund- och leverantörsreskontra samt en sammanfattning över bolagets aktuella skuld till Skatteverket. Dessutom ger din redovisningskonsult dig alltid en kommentar över de viktigaste slutsatserna som siffrorna i periodens rapport berättar om. Också här tror vi på flexibilitet, för är du ointresserad behöver du faktiskt inte ha koll på allt, vi berättar klart och tydligt vad vi deklarerat åt dig (för självklart sköter vi det), och hur mycket som ska betalas i skatter och moms.

Och jobbar var du vill

Eftersom vi är helt digitala spelar det ingen roll om ditt företag finns i Stockholm, Göteborg, Kiruna eller Malmö - alla kan ta del av våra smarta bokföringstjänst. Vi har kunder över hela Sverige och många av våra kunder har dessutom hela världen som sin marknad, oss har du alltid på armlängds avstånd genom vår app eller på mailen. Så tveka inte att kontakta oss, vi har också kontor i både Stockholm och Göteborg där du alltid är välkommen förbi på en kopp kaffe.

Vill du få billigare och smidigare redovisning?

Tveka inte att kontakta oss på Bokoredo så berättar vi hur ditt företags ekonomi kan skötas både enklare och billigare.

Ja, fixa min bokföring!