Bokföring

Att själv sköta den löpande bokföringen kan vara både tidskrävande, krångligt och dyrt – i synnerhet om du inte har full koll på hur arbetet skall skötas. Det smyger sig lätt in fel som kan vara kostsamma att rätta upp och missar du viktiga datum och inbetalningar till Skatteverket får du onödiga påminnelseavgifter som följd. Som kund hos Bokoredo kan du släppa allt som har med ekonomi att göra och veta att du är i trygga händer.

Vi erbjuder:

  • Löpande redovisning
  • Löneadministration
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Betalfiler
  • Fakturapåminnelser
  • Fakturering
Bli kund hos Sveriges smartaste redovisningsbyrå? KONTAKTA OSS

 

Som kund hos Bokoredo kan du tryggt lämna över ansvaret för allt som rör den löpande bokföringen, redovisningen samt löneadministrationen till oss. Vi ser till arbetet utförs effektivt och att inga missar görs. Den löpande bokföringen skickar du in till oss digitalt via din mobil eller vanliga mail. Självklart kan du också ställa om posten och slippa all posthantering om du så vill. Vi bokför därefter allt material och skickar lättförståeliga periodrapporter tillbaka till dig med all information du behöver. Dessa kan även anpassas efter just dina behov om det är något du vill ha extra koll på.

Utöver den löpande bokföringen kan Bokoredo även sköta företagets löner. En löneadministratör från Bokoredo underlättar så du slipper det krångliga med att veta hur till exempel semester och sjukdom ska bokföras. Som kund rapporterar du därför bara enkelt in lönegrundande uppgifter till oss online. Sedan fixar vi resten.

Genom att ha läseaccess till våra kunders bankkonton har vi alltid koll på företagets leverantörsreskontra och kundreskontra. Det gör att vi alltid vet om någon ej betalat en faktura du ställt ut, eller om du själv missat att betala någon faktura. På detta sätt kan företagets likviditet maximeras och onödiga påminnelseavgifter undvikas.

Som kund hos Bokoredo väljer du själv hur du vill fakturera. Antingen sätter vi in dig i vårt enkla onlinebaserade system, eller så behåller du den lösning du har idag. Oberoende vilken lösning du väljer så hjälper Bokoredo dig. För kunder som själva vill skicka ut fakturapåminnelser finns kundreskontran inkluderad i periodrapporten som stöd. För kunder som vill få hjälp med att skicka ut fakturapåminnelser hjälper Bokoredo gärna till med det också. Och du, vill du så sköter vi självklart även betalningarna åt dig.

Ps. Det är också värt att nämna att digital redovisning är grön redovisning. Genom att undvika skövling av skog och miljöpåverkande utsläpp från skrivare kan vi även spara resurser i form av pengar vilket även kommer våra kunder till del.
Tvärtemot många andra byråer så leder vårt miljöarbete till sänkta kostnader för våra kunder.

Vill du ha Sveriges bästa bokföring till marknadens lägsta pris?

Har du några frågor eller funderingar kring hur Bokoredo kan hjälpa just ditt företag med bokföring och redovisning? Eller undrar du hur mycket pengar ditt företag kan spara genom att använda Bokoredo? Tveka inte att kontakta oss!

Ja, fixa min bokföring!